Recipe: Perfect Pâte carbonara

Pâte carbonara. Pâtes à la "carbonara" à la française. Your pasta water should taste like the ocean. Pasta Carbonara recipe is a simple Italian pasta recipe with egg, hard cheese, pancetta and pepper.

Pâte carbonara For a quick dinner, whip up Tyler Florence's authentic Spaghetti alla Carbonara recipe, a rich tangle of pasta, pancetta and egg, from Food Network. This dish is a deli egg-bacon-and-cheese-on-a-roll that has been pasta-fied, fancified, fetishized and turned into an Italian. You can have Pâte carbonara using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Pâte carbonara

  1. Prepare 250 gr of lard.
  2. It's 3 of cuillères d'huile d'olive.
  3. Prepare 3 gousses of d'Ail.
  4. It's 150 gr of parmesan.
  5. Prepare of Poivre du moulin 3 tour.
  6. It's 1 of cuillère de persil.
  7. Prepare 250 ml of vin blanc.
  8. It's 1 of œuf.

Pâte carbonara step by step

  1. Faite revenir les lardonns couper en d avec l'ail et l'huile d'olive 5 minutes ajouter le vin blanc puis réduire à feu très doux et réserver.
  2. Pendant ce temps faite cuire les pâtes et dans une jatte mélanger le parmesan le poivre et l'oeuf.
  3. Une fois les pâte cuite les ajouter au mélange lardon huile vin blanc et mettre dan la jatte avec le mélange œuf fromage et poivre.
  4. Bon appétit.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts