Pâte carbonara. Pâtes à la "carbonara" à la française. Your pasta water should taste like the ocean. Pasta Carbonara recipe is a simple Italian pasta recipe with egg, hard cheese, pancetta and pepper.
For a quick dinner, whip up Tyler Florence's authentic Spaghetti alla Carbonara recipe, a rich tangle of pasta, pancetta and egg, from Food Network. This dish is a deli egg-bacon-and-cheese-on-a-roll that has been pasta-fied, fancified, fetishized and turned into an Italian. You can have Pâte carbonara using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Pâte carbonara
- Prepare 250 gr of lard.
- It's 3 of cuillères d'huile d'olive.
- Prepare 3 gousses of d'Ail.
- It's 150 gr of parmesan.
- Prepare of Poivre du moulin 3 tour.
- It's 1 of cuillère de persil.
- Prepare 250 ml of vin blanc.
- It's 1 of œuf.
Pâte carbonara step by step
- Faite revenir les lardonns couper en d avec l'ail et l'huile d'olive 5 minutes ajouter le vin blanc puis réduire à feu très doux et réserver.
- Pendant ce temps faite cuire les pâtes et dans une jatte mélanger le parmesan le poivre et l'oeuf.
- Une fois les pâte cuite les ajouter au mélange lardon huile vin blanc et mettre dan la jatte avec le mélange œuf fromage et poivre.
- Bon appétit.
No comments:
Post a Comment