Mbasses. Mbass - Abgespaced und Durchgeknallt. by Mbass Join millions of music makers all over the world on Reverb. Hide content and notifications from this user.
We're sure mbass would love a Tip, but unfortunately they have not setup their accounts to receive them yet. We can let them know you were interested. You can cook Mbasses using 6 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Mbasses
- It's 650 g of semoule fine ou moyen.
- You need 100 g of beurre fondu.
- Prepare 60 g of d'huile.
- Prepare 1 of pincée de sel.
- You need of L'eau pour ramassez la pâte(90g).
- It's 1 of sachet de levure chimique.
Mbasses instructions
- Dans un recipient melangez le semoule avec le sel et la levure, versez le beurre fondu et l'huile melangez bien puis arrosez avec de l'eau jusqu'à obtenir une pâte..
- Étalez la pâte sur le plan de travail à la main puis à l'aide d'un rouleau à pâtisserie, coupez des triangle.
- Passez les a la friture à feu moyen l'huile doit être bien chaude, les égouttez en les posant sur du papier absorbant. Dégustez de miel, bonne dégustation ☺️.
No comments:
Post a Comment