Recipe: Tasty Mbasses

Mbasses. Mbass - Abgespaced und Durchgeknallt. by Mbass Join millions of music makers all over the world on Reverb. Hide content and notifications from this user.

Mbasses We're sure mbass would love a Tip, but unfortunately they have not setup their accounts to receive them yet. We can let them know you were interested. You can cook Mbasses using 6 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Mbasses

  1. It's 650 g of semoule fine ou moyen.
  2. You need 100 g of beurre fondu.
  3. Prepare 60 g of d'huile.
  4. Prepare 1 of pincée de sel.
  5. You need of L'eau pour ramassez la pâte(90g).
  6. It's 1 of sachet de levure chimique.

Mbasses instructions

  1. Dans un recipient melangez le semoule avec le sel et la levure, versez le beurre fondu et l'huile melangez bien puis arrosez avec de l'eau jusqu'à obtenir une pâte..
  2. Étalez la pâte sur le plan de travail à la main puis à l'aide d'un rouleau à pâtisserie, coupez des triangle.
  3. Passez les a la friture à feu moyen l'huile doit être bien chaude, les égouttez en les posant sur du papier absorbant. Dégustez de miel, bonne dégustation ☺️.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts