Easiest Way to Cook Delicious Gyoza

Gyoza. Gyōza and gyōza wrappers can be found in supermarkets and restaurants throughout Japan, either frozen or ready to eat. Pan-fried gyōza are sold as a side dish in many ramen and Chinese restaurants. Juicy on the inside, crispy and golden brown on the outside, these Japanese pan-fried dumplings, Gyoza, are popular weeknight meal as well as a great appetizer for your next dinner party.

Gyoza Gyoza are a more delicate than the usual potsticker. Click the knife to dice up the Garlic. Click the knife to dice up the Green Onion. You can cook Gyoza using 18 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Gyoza

  1. You need 250 g of feuilles de ravioli fraîches Gyoza ou Wonton.
  2. You need of Pour la cuisson:.
  3. You need of Huile de tournesol.
  4. It's of Huile de sésame.
  5. Prepare of Pour la farce:.
  6. It's 200 g of viande de porc hachée.
  7. It's 3 of grandes feuilles de choux chinois.
  8. It's 2 of cébettes (oignon vert).
  9. You need of (Vous pouvez replacer le choux et les cébettes par 2 poireaux).
  10. You need 2 cm of gingembre frais.
  11. You need 1 gousse of d'ail.
  12. Prepare 1 cuillère à soupe of sauce soja.
  13. You need 1 cuillère à soupe of d'huile de sésame.
  14. It's 1 cuillère à soupe of saké.
  15. Prepare 1 of pincée de sel et de poivre.
  16. It's of Pour la sauce:.
  17. It's 5 cl of sauce soja.
  18. You need 5 cl of vinaigre de riz.

Click and drag to add the ingredients into the red bowl. Add the ingredients in the correct order by using the visual clues. Trace the green lines to knead the Gyoza Meat. Follow the steps to learn how to fold Gyoza.

Gyoza instructions

  1. Blanchir les feuilles de choux.
  2. Emincer les feuilles de choux et les cébettes.
  3. Dans un bol ajouter la viande, le choux et les cébettes.
  4. Écraser l'ail et râper le gingembre et les ajouter à la préparation.
  5. Assaisonner en ajoutant le saké, la sauce soja, l'huile de sésame, le sel et le poivre. Mélanger le tout..
  6. Saisissez vous d'un feuille de ravioli. Placer au centre une petite quantité de farce à l'aide d'une petite cuillère. Avec votre doigt, mouiller les extrémités de la feuille de ravioli. Cela permettra au ravioli de rester collé quand vous le fermerez. Fermer le ravioli.
  7. En attendant la cuisson recouvrer vos gyozas avec un torchon humide pour éviter qu'ils ne sèchent..
  8. Faire chauffer dans une poêle l'huile de tournesol avec une cuillère d'huile de sésame. Déposer vos gyozas. Laisser griller 2 min. Ajouter 60ml d'eau et recouvrir et laisser cuire 2 min supplémentaires..

Gyoza, or potstickers, are thin-skinned dumplings filled with meat and vegetables. Gyoza is an Asian dumpling, originating in China before becoming a staple in Japanese cuisine. Gyoza are Japanese dumplings filled with moist and juicy ground pork and vegetables, steamed and pan-fried to crispy golden brown on the bottom. Unike most dumplings, gyoza are both steamed and fried. Authentic Gyoza, is so simple yet so delicious!

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